zondag 9 februari 2014

IN MY KITCHEN
DIT IS MIJN KEUKEN. IK BEN HEEL BLIJ MET MIJN KEUKEN.
MIJN HUIS IS BIJNA ZOALS IK HET WIL.
O WAT ERG HE. NOOIT TEVREDEN! JAWEL HOOR IK VOEL ME HIER HEERLIJK, HET IS ECHT MIJN THUIS.
IK BEN ALLEEN ALTIJD BEZIG MET HOE HET BETER EN MOOIER KAN.
DAT VIND IK OOK LEUK HOOR, MAAR IK MOET AF EN TOE WEL TEGEN MEZELF ZEGGEN ´KIJK EENS HOE MOOI ALLES AL IS EN WAT JE HEBT´!


6 opmerkingen:

 1. Ik herken je gevoel helemaal. Het klinkt inderdaad zo oneerbiedig als je nooit tevreden bent over hoe je huis eruit ziet, maar snap wat je bedoelt, want ook ik heb die gedachtes wel ;-). Je doet toch elke keer weer ideeën op, je bent continue bezig om inderdaad het huis mooier en beter te maken. Ik heb dan ook nog een hele wenslijst...haha. Ik vind je huis echt prachtig, lekker ruim ook en van je keuken ben ik helemaal fan. lekker stoer en met dat krijtwand....super!
  Fijne week!
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap heel goed wat je bedoelt!!
  Ik ben ook altijd bezig met hoe ons huis nog mooier en beter kan worden maar het is idd ook heel belangrijk om af en toe es stil te staan met hoe mooi alles eigenlijk al is :-)

  Fijne week
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar!! Haha...
  Maar inderdaad gewoon genieten van hoe mooi het nu al is, het kan in de toekomst alleen nog maar beter worden ;-)
  Fijne week, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een herkenning! het een is nog niet klaar of ik begin alweer aan iets anders. Wat dat betreft is je huis nooit af. En het gevaar is vaak van een aankoop dat je de rest ook anders wil omdat het dan niet meer bij elkaar past. Nieuwe eetstoel, dan ook nieuwe tafel en vervolgens een andere lamp etc. Je hebt een heerlijke keuken, die weegschaal is echt supertof! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is allemaal heel herkenbaar :-) de inrichting van een huis is voortdurend in beweging, van kleine decoratie tot grote verbouwingswerken. Een mooie keuken met een leuk kleurdetail van de olijfolie die terugkomt in het gebreide kussen. Het kader van Brigitte Bardot (is ze dat?) vind ik helemaal geweldig!

  Cindy x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa. Dat is de mooie Brigit Bardot! 😍

  BeantwoordenVerwijderen