dinsdag 15 juli 2014

#101 WOONIDEEEN

 
JAA, WAT LEUK, DE FOTO´S DIE IK ZELF MAAKTE STAAN NU IN DE 101.
EEN TIJD GELEDEN WERD IK BENADERD DOOR BELLINDA FALLAUX OF IK IN DE RUBRIEK BINNENKIJKEN BIJ EEN LEZER WILDE STAAN, ZIJ SCHRIJFT DAAR NAMELIJK DE TEKST BIJ, NATUURLIJK WAT ONTZETTEND LEUK, DAAR WIL IK WEL AAN MEEWERKEN.
IK MOEST ZELF FOTO´S AANLEVEREN, IK BEN GEEN TOPFOTOGRAAF, MAAR IK BEN BEST TEVREDEN MET HET EINDRESULTAAT.
 
HET LEUKE IS DAT IK ENIGE TIJD NADAT IK HIER AAN MEEWERKTE OOK WERD BENADERD DOOR BURO BINNENHUIS OF ZIJ BIJ MIJ EEN PROFFESIONELE FOTOSHOOT MOCHTEN MAKEN.
DIE FOTO´S HEB IK AL GEZIEN EN ZIJN ECHT GEWELDIG!
DEZE ZIJN GEMAAKT DOOR HANS MOSSEL EN UITERAARD NIET TE VERGELIJKEN MET MIJN EIGEN FOTO´S
DE REPORTAGE IN DE VT WONEN ZAL ERGENS IN HET NAJAAR TE ZIEN ZIJN.

4 opmerkingen:

 1. Super gaaf allemaal!
  Ik heb de 101 vandaag gehaald en hem nog steeds dicht gelaten :) vanavond nog een afspraak maar daarna...plof ik meteen op de bank met de 101 :) ben zooo benieuwd!
  Jouw huis is zo'n inspiratiebron voor mij!
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb hem net gehaald, was zo benieuwd! Wat is het een leuk verhaal geworden en wat een mooie eigen foto's. Wat zul je trots zijn. Wat super ook dat je in de VT Wonen komt met je mooie huis en wat leuk dat je nu ook beroepsmatig huizen mag stylen. Zag al een mooie van jouw hand voorbij komen op je blog. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vanmiddag jouw reportage gelezen! Wat een geweldige binnenkijker, mag je heel trots op zijn!! Ook het verhaal erbij is erg leuk :-)
  Heel gaaf dat jullie in het najaar ook in de vtwonen staan, je houdt ons op de hoogte toch?

  Fijne avond
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Marieke! Ik lees de 101 altijd netjes van voor naar achteren, maar ik ga zometeen even spieken hoor ;-) Super dat jullie huis nu ook door een professional gefotografeerd is. Ben erg benieuwd. Geniet ervan! xx

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen