zaterdag 27 augustus 2016

STYLINGPROJECT #MARIEKERUSTICUSDeze foto's zijn van een styling opdracht in Zwolle, waar Marieke gestyled heeft en haar broer Tjeerd zijn kluskunsten weer heeft laten zien. Ik was op vakantie en Marieke heeft deze taak op zich genomen. Heel mooi gedaan hoor!!!


Less is more


In deze woning was het toevoegen van mooie accessoires eigenlijk al voldoende. In de woonkamer is deze rotan hangstoel met fijn textiel opgehangen. Daarbij een krukje als bijzetter. De trap is een leuk object om te decoreren, zoals hier te zien met een plaid en een lantaarn . In de bank is een mooi langwerpig kussen gelegd. Deze items geven in de woonkamer een fijne en gezellige sfeer!


Onder het toeziend oog van Jimi Hendrix


Tjeerd Rusticus (Rusticus Bouw)


Tjeerd heeft op verzoek van de bewoners een ombouw om het bed gemaakt. Dit heeft hij ontworpen samen met Marieke. Het bed heeft een hoofdbord en (nacht) kastjes aan weerskanten.  Dit bed is functioneel en praktisch. Het resultaat is prachtig geworden!


Serene rust...


En natuurlijk is deze ruimte ook gestyled met mooie spullen uit onze shop, zoals de lamp, kussens, vloerkleed, plaid en kralenketting!


Neem gerust een kijkje bij ons in de shop, klik hier

Liefs Myrle en Marieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten