woensdag 19 oktober 2016

JUNGLE FEVER #MARIEKERUSTICUSSTYLING


Jungle meets bohemien, met een toefje industrieel en stoere elementen voor net die tegenhang. Ja daar houden wij zo van!

We hebben weer mooie nieuwe producten binnen. Kussens met jungle print en weer een mooie nieuwe schoolplaat van HK Living. Tevens in de shop twee nieuwe wandkleden maat XL, hoe gaaf is dat. Een groot gebaar op je wand.

Wij zijn vooral blij dat we, weliswaar op een subtiele manier, wat kleur kunnen toevoegen aan ons interieur. Niet meer enkel en alleen zwart/wit/grijs.

Het combineren van de verschillende stijlen en de verschillende materialen, maakt dat een interieur spannend blijft, maar vooral...EIGEN!

Kijk snel verder voor de andere nieuwe producten te zien hieronder op de foto's.


Op deze foto is goed te zien wat verschillende stijlen doen in een ruimte. Het oogt rustig doordat de kleuren mooi in elkaar overlopen, maar vooral oogt het heel gezellig.


Trots als een pauw is Marieke met haar "pauwstoel"

Bring back the seventies...


Deze foto is gemaakt in het VT Wonen huis 2016...Ook daar werd de stoel gebruikt. Het is een prachtig exemplaar. Een kopie van de originele Peacock chair uit de jaren '70

Ik had zo'n lol om het gezicht wat Marieke trekt op deze foto. Lijkt een beetje onverschilig, maar ze was wel blij hoor, hahahaDit kledingrek van hout/metaal is inklapbaar. Wat een stoer element en vooral leuk om elke keer weer anders te stylen. Kussens van HK Living..

kussen bamboe


Prachtige zachte materialen...Jungle Fever...


#hangtierecht #schietophouhetnietmeer #lammearmWandkleed HK Living handgemaakt...

kussen jungle leven


kussen palmboom...


Jippie HIPPIE...


Onze nieuwe broodplanken, wat mooi he de kleuren van het hout..Stoere industriele trolley...past goed bij de hele stoere katers!


Wij vinden dit een hele mooie nieuwe toevoeging in onze shop...deze stenen pickels pot (vintage pot)

  Deze grote inmaakpotten worden in India gebruikt om producten voor langere tijd in te bewaren, zoals augurken of andere groentes. En elke pot is uniek!
Dit grijze XL wandkleed staat toch geweldig, gewoon een zacht schilderij...


Stijlvol elegant gecombineerd met het staal van de tafel en door de toevoeging van wat zwart, is het mooi in contrast met het rotan van de stoel en het ecru van het wandkleed.


Wat een mooie items weer, al zeggen we het zelf...

Mocht je meer willen zien en inspiratie op willen doen, neem een kijkje in onze shop

Liefs Myrle en Marieke1 opmerking: