dinsdag 7 november 2017
Onze stylingklussen worden steeds diverser. Wij als "de dames van Rusticus Styling"staan ook voor diversiteit en creativiteit.

Hieronder de foto's van een huis in onze hometown Zwolle...
De woonwensen van de bewoners zijn in dit project mooi tot uiting gekomen. Zij houdt van mode en hij van spullen uit het leger. 

Zo kwamen we op het idee om het stoere en vintage army kleed van Hk Living neer te leggen in de woonkamer. De man des huizes was hier ook erg van gecharmeerd.Juist de persoonlijke touch in huis maakt een huis een thuis. Natuurlijk heb je trends die mooi zijn en goed toepasbaar in huis, maar door een item toe te voegen wat iets zegt over wie er woont, maakt het wonen uniek!


Let's play some music...đŸŽ”đŸŽ¶Wat extra aandacht voor de slaapkamer. De plek waar je tot rust komt...

Hier hebben we bedlampjes opgehangen en de mooie metalen wandplank van Brut voor de boeken. Door middel van een vloerkleed en wat fotolijsten aan de wand, creer je in een oogwenk een knusse slaapkamer.

Hang een favoriet kledingstuk met bijvoorbeeld een metalen spijker aan de wand. Staat super leuk!
In deze hoek in de keuken is een nieuwe eettafel gekomen met daaraan rotan stoelen en verder hebben we de ruimte aangekleed met planten en de persoonlijke spullen in de vitrinekast.
Deze ruimte in de keuken stylen was een kadootje voor ons. Wat "out of the box" dat de bewoners hun prachtige fiets, afkomstig uit de tweede wereld oorlog, hier door ons lieten ophangen!

De kinderhoek is door ons ontworpen en gemaakt door onze timmerman...

De combinatie van al deze elementen, de fiets, de kinderhoek en de fotolijsten met fashion afbeeldingen, maakt dit tot een sfeervol en gezellig geheel.OUT OF THE BOX☺


Create your own sty!e en shop the look ➽ hier

Liefs Myrle en MariekeGeen opmerkingen:

Een reactie posten