dinsdag 11 februari 2020

De Dames van Rusticus Styling Cursus Interieur Styling


Een nieuw jaar met nieuwe plannen! 2020 belooft veel moois...
Wij, De Dames, ontwikkelen een cursus Interieur Styling 
"Vind je eigen stijl" 


In 4 dagdelen leer je hoe je je interieur stapsgewijs opbouwt. Je krijgt les van ons, Marieke en Myrle en wij hebben daarbij volledige aandacht voor jou!

Leer over kleur, licht, indeling, vorm en materiaal en hoe dit samen een geheel wordt.

Wij ademen interieur en vinden het heerlijk om hier mee bezig te zijn en de klant voorop te stellen in hun proces op weg naar hun ideale interieur.  

Als je voor deze cursus kiest ben jij je "eigen" klant.  Aan het eind van de cursus heb je een professioneel plan waarmee je thuis zelf aan de slag kunt.



(pinterest)





Normaal gesproken ben je voor zo'n plan al snel rond de €1000,- a €1500,- kwijt. Met deze cursus heb je slechts voor €325,- een compleet plan waar jij zelf de ontwerper van bent! 





Voorbeeld van een moodboard 




Onze filosofie "Je thuis is de mooiste weerspiegeling van je beste zelf" 


Hoe creëer je samenhang, sfeer en hoe pas je kleur toe of juist rust zonder dat het saai wordt.  Heb je een huis gekocht, of wil je nieuw leven inblazen in je huidige woning? welke vloer kies je, welke raamdecoratie en hoe deel je de ruimten zo goed mogelijk in of juist zo spannend mogelijk. Haal eruit wat erin zit en die mogelijkheden zoeken wij samen met jou op!


(pinterest)


Hieronder een voorbeeld van een gedeelte van een plan door ons gemaakt. 








Wij zijn heel goed in staat om door de bril van de klant te kijken en een persoonlijk plan op te stellen. Je ziet in ons interieur verschillende stijlen en best veel kleur en frutsels. Wij zijn ons ervan bewust dat dit niet voor iedereen een keuze zal zijn en voeren onze stijl nooit door als dit niet de vraag van de klant is. Persoonlijkheid staat voorop!

Is je enthousiasme gewekt? Schrijf je in bij ons, we zorgen dat het een ervaring wordt die het meer dan waard is...


Als je je nu inschrijft krijg je 10% korting in onze shop.

Data van de cursus: za 14/03/20 za 28/03/20 za 04/04/20 za 25/04/20 van 13.00 tot 16.00 uur aan de Kruisstraat 5 in Meppel 
(16/05/20 is een inhaaldag mocht je één van de vaste data niet kunnen)

Na de betaling van je cursus krijg je van ons een bevestiging in de mail en per post een persoonlijke kaart en een kortingscode voor onze shop. 

Je hoort van ons welke materialen je mee mag nemen en verder lesmateriaal krijg je van ons.

Zien we je dan!

Liefs Myrle en Marieke




Geen opmerkingen:

Een reactie posten