donderdag 9 januari 2014

SNEEKY CHANGES
 

IK WEET HET IK HEB MIJN KINDEREN BELOOFD OM EVEN NIETS TE VERANDEREN IN HUIS...... IK BEN VERSLAAFD!!! IK HEB EEN PAAR KUSSENS IN DE BANK VERANDERD EN DE STOELEN ANDERS NEER GEZET.... MIJN KINDEREN HEBBEN ER HELEMAAL NIETS VAN GEMERKT! 
OEF... KOM IK ER EVEN GENADIG VAN AF ;)

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke grote ruimte hebben jullie, prachtig! En jullie hond past er ook zo goed tussen. Mooi ziet het er allemaal uit, je kunt ook zo lekker met van die grote items werken. Hier is het allemaal werken op de vierkante meter haha, ook een uitdaging hoor. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha hier zegt mijn man net na 1,5 week.. 'waar zijn al die kussens eigenlijk gebleven?'... nadat ik er dus een paar verwisseld en weggehaald heb.. ;) Gewoon blijven doen.. van kleine veranderingen word je blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk is dat hè... Ik kan ook elke dag wel weer wat veranderen in huis! Lekker blijven doen, word je gelukkig van. En inderdaad de hond past perfect in het plaatje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat heb je een prachtig huis, wat een ruimte...heerlijk.
  Ik ben ook altijd aan het veranderen, mijn man merkt het soms al niet eens meer ;-). Hij kan het gewoonweg soms niet meer bijbenen haha.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat je ook veranderd, het ziet er altijd geweldig bij jou uit!!
  Marco merkt het ook vaak niet meer als ik iets veranderd heb :-) Alleen als ik ons bed verschuif, dan is hij de eerste nachten gedesoriënteerd ;-)

  Fijne zondag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen