dinsdag 3 maart 2015

IK BEN THUIS!


WE ZIJN NU EEN MAAND VERDER SINDS DE OPENING VAN THUIS. WAT EEN MAAND EN WAT EEN DRUKTE!
IK VIND HET FANTASTISCH OM TE DOEN, MAAR O WAT MOET IK WENNEN AAN ALLES WAT ER OP ME AF KOMT EN DE INVLOED DIE DE WINKEL OP MIJN GEZINSLEVEN HEEFT.
NIET ALLEEN VOOR MIJ IS HET WENNEN, MIJN VRIEND EN KINDEREN KRIJGEN ER OOK MEE TE MAKEN. IK WAS EEN MOEDER EN VRIENDIN DIE BEST VEEL THUIS WAS EN VEEL VANUIT HUIS WERKTE, DUS REGELDE IK VOORNAMELIJK DE BOEL THUIS.  DAT IS NU WEL EVEN ANDERS.

IK KAN OPRECHT ZEGEN DAT IK ZONDER DE STEUN VAN MIJN VRIEND EN DE KINDEREN DIT NIET HAD KUNNEN DOEN , IK BEN TROTS OP HOE ZE ER MEE OMGAAN EN TROTS DAT ZE TROTS ZIJN OP MIJ :)

OOK STEUN VANUIT MULTIMEDIA HEBBEN ME GOED GEDAAN, ZO MOOI OM TE ZIEN DAT MENSEN DIE JE EIGENLIJK NIET KENT, JE VOLGEN EN MET JE MEELEVEN.
WAT EEN POSITIVITEIT HEB IK VANUIT DAAR MOGEN ONTVANGEN EN ALLE MENSEN DIE ME ZIJN KOMEN OPZOEKEN... BEDANKT!! IK WAARDEER HET MEER DAN IK KAN UITDRUKKEN.

IK HOOP DAT IK HIER NOG EEN TIJD MAG POPUPPEN EN WIE WEET, WIE VAN JULLIE IK NOG ALLEMAAL MAG ONTMOETEN.

BINNENKORT KRIJG IK OOK NIEUWE MERKEN IN DE WINKEL, WAAR IK JULLIE MEER OVER ZAL GAAN VERTELLEN EN OVER DE WEBSHOP DIE IK NAAST THUIS WIL GAAN OPZETTEN... ACH KAN ER OOK NOG WEL BIJ!!! 
HOEZO DRUK ;)

LIEFS MARIEKE3 opmerkingen:

 1. Wat goed om te lezen dat THUIS een groot succes is, je hebt er ook echt wel wat fantastisch van gemaakt dus dat het een succes is kan ook haast niet anders. Liefs Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuk voor je dat het zo'n groot succes is en super dat je zo goed wordt gesteund door je gezin!!
  Zo ontzettend jammer dat het zover weg is voor jij!
  Benieuwd naar je webshop, dat wordt vast ook een groot succes.

  Fijne middag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen