zondag 22 maart 2015

VERKOOPSTYLING IN ROTTERDAMENIGE TIJD GELEDEN BEN IN NAAR EEN GEZIN IN ROTTERDAM GEREDEN OM ADVIES TE GEVEN OVER VERKOOPSTYLING.
IK ZIE VELE HUIZEN VAN BINNEN, DE ENE MOOIER DAN DE ANDER, MAAR DEZE WAS ECHT GAAF!
MOOIE VLOER, STOERE STIJL..... IN EERSTE INSTANTIE DACHT IK, WAT DOE IK HIER?
HELEMAAL NIET NODIG!

ER ZATEN ZOVEEL LEUKE ELEMENTEN IN HET HUIS EN DE VROUW DES HUIZES HAD OOK ECHT EEN EIGEN STIJL.
MAAR ZE WILDE TOCH WAT TIPS OVER HOE ZE HAAR HUIS HET BESTE KON PRESENTEREN OP FUNDA.
HET INTERIEUR WAS LEUK, MAAR KON ALS IK ECHT KRITISCH KEEK WEL EEN BEETJE VERBINDING GEBRUIKEN EN ZEG NOU ZELF, ALS JE HUIS WIL VERKOPEN IS HET BELANGRIJK DAT JE HET ZO OPTIMAAL MOGELIJK PRESENTEERT!


IN DE KEUKEN IS EEN ZWARTE KRIJTWAND GEKOMEN ZODAT ER MEER EENHEID ONTSTOND,  NAAST DE KEUKEN ZAT EEN BEETJE EEN GEKKE DEUR, DOOR DIT ALLES MEE TE VERVEN IN DE KLEUR VAN DE KEUKEN, VIEL DEZE ALS HET WARE WEG EN WERD HET EEN GEHEEL.
BIJ DE EETTAFEL IS EEN LEUKE POT GEPLAATST MET EEN LANGE TAK ERIN.
DE MUREN WAREN WAT KAAL, TUSSEN DE KEUKEN EN DE DEUR NAAR DE HAL IS EEN LEUK TRAPJE GEKOMEN, WAAR JE LEUKE ACCESSOIRES AAN KUNT HANGEN.
IN DE WOONKAMER IS EEN PLANKJE BEVESTIGD MET DAAROP  FOTO'S EN IS ER EEN MOOIE FOTO ACHTER DE BANK GEPLAATST, VERDER ZIJN ER KLEDEN IN DE WOONKAMER GELEGD VOOR WAT MEER EENHEID EN SFEER. OP DE STOERE SALONTAFEL ZIJN LEUKE PLANTJES GEZET, LET WEL OP DAT JE DEZE CENTREERT, ANDERS WORDT HET OP DE FOTO AL SNEL EEN ROMMELIG GEHEEL.
 OP DE KAST ZIJN EEN PAAR MANDEN GEPLAATST DIT BENADERT DE HOOGTE VAN DE RUIMTE.
DIT ALLES HEEFT DE BEWOONSTER ZELF GEDAAN, NAAR AANLEIDING VAN MIJN TIPS.
ECHT TOP GEDAAN!
OF EIGENLIJK MOET IK ZEGGEN EX- BEWOONSTER...... HET HUIS IS NAMELIJK BINNEN TWEE MAANDEN VERKOCHT!!
WAT TE GEK OM TE HOREN!!


3 opmerkingen:

 1. Gaaf gedaan Marieke, en goed te horen dat een huis dan zo snel verkocht is. Het is een gave hoor om een huis goed afgestemd in te kunnen richten. Ik vind het nog best moeilijk in ons eigen huis. Bij anderen lukt dat me makkelijker ;-)

  Groetjes,

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee Marieke om die deur mee te schilderen in de kleur van de wand. Zo zie je maar dat verkoopstyling heel belangrijk is om je huis verkocht te krijgen, zeker in de huidige woningmarkt. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Marieke, wat waren we ontzettend blij met je tips en adviezen! Je hebt echt heel goed werk geleverd. Ik weet zeker dat het heeft bijgedragen aan de snelle verkoop van ons nieuwe huis. Ik hoop dat we snel weer af kunnen spreken voor nieuwe adviezen in mijn nieuwe huis ;-). En nogmaals heel erg bedankt. Liefs Rose.

  BeantwoordenVerwijderen