vrijdag 27 april 2018

BOHEMIAN MEETS INDUSTRIAL #LOFT #MARIEKEHAARHUIS #WEBSHOP #VERNIEUWING #DAMESVANRUSTICUSSTYLING #HKLIVING #WOOODBOHEMIAN MEETS INDUSTRIAL

Marieke haar nieuwe woning is tof en wordt nog toffer door de spullen die ze straks zal toevoegen. De stijl van de loft die ze zeer binnenkort gaat bewonen is industrieel en dit gecombineerd met haar bohemian woonsmaak belooft een heerlijke mix & match te worden.

*Staal
*Hout
 *Rotan
     *Velours 
 *Beton
             *Urban Jungle
   *Kunst 


Onze stagiaire Noortje heeft al een leuke impressie gemaakt van de inrichting van Marieke. Zie hieronder enkele voorbeelden van de sketch up "de loft" waar Noortje aan werkt.

Love it...

B O H E M I A N↡


Fotocredit Pinterest


Fotocredit HK Living

Deze prachtige lamp van HK Living zal straks bij Marieke de show stelen boven de eettafel. Gezien de hoogte in de loft kiest ze voor een groot formaat van 80x80 cm. 

Grote ruimte, groot gebaar*HK Living rieten hanglamp naturel


Marieke haar huis van een paar jaar geleden. Hier zie je de rotan hangstoel, een favoriet item die ook mee verhuist naar het pand in Kolderveen....en lieve Simon ook!!!

*HK Living rotan hangstoel
          I N D U S T R I A L


*Woood Thor salontafel
*HK Living metalen draadstoel

De twee bovenste producten, de salontafel en de stoel, hebben een industrieel uiterlijk. Dit past uiteraard zeer goed in het pand, maar is tevens een mooi contrast met de rotan producten die er ook worden gebruikt. Deze items zul je straks ook terug zien bij Marieke thuis.

Niet alleen qua woning en werkomgeving is het tijd voor vernieuwing. Je zult de vernieuwing ook in onze shop gaan zien. We bestaan nu drie jaar en we zijn ontzettend trots met wat we bereikt hebben. We willen anderen en ook onszelf blijven inspireren. 

Tijd om een nieuwe weg in te slaan met de webshop. De grotere merken blijven, maar de collectie hiervan wordt kleiner. We gaan ons tevens richten op de merken met een creatief en inspirerend design. De "kleinere" merken met een groots effect. Onder andere de merken:Super veel zin om bij deze geweldige merken in te kopen!Voor jullie als klant betekent het dat je leuk kan shoppen bij ons met 25% korting, ook op de Sale! 

Ga naar onze SHOP, kies een product en vul korting in bij kortingsbonnen en je korting wordt berekend. De Dames van Rusticus Styling zijn nog steeds heel blij met elkaar en samen trots op ons geweldige team! Onze fijne collega Gerlise die ons voorziet van haar creatieve brein en de tot nu toe fijne stagiaires die we hebben, Merel en Noortje.


Liefs Myrle en Marieke Geen opmerkingen:

Een reactie posten