dinsdag 10 april 2018

Wonen in een oude melkfabriek #verhuizen #mariekerusticusstyling #droomenvisualiseer


Een droom, een droom die werkelijkheid wordt.

Marieke en haar gezin gaan verhuizen naar Kolderveen en gaan het genot beleven van het wonen in een loft.

In Kolderveen ligt een kleine zuivelfabriek gelegen in een prachtige omgeving. Buitenaf wonen en genieten van de natuur, maar vooral genieten van de karakteristieke elementen van deze fabriekswoning.

*Bouwjaar 1894
*Woonoppervlakte 189 m2
*Aantal kamers 4
*Gelegen op begane grond
In de oude zuivelfabriek zijn geweldige woningen met werkruimten gesitueerd en worden vooral bewoond door mensen met een creatief brein en daar past Marieke heel goed bij👊
De entree...

 

Wat gelijk opvalt is de hoeveelheid licht die naar binnen valt door het dak. Wat een heerlijk gevoel geeft het als je hier binnen loopt en je ervaart al die ruimte. Zelfs op een donkere dag ervaar je hier optimaal licht.


Het gehele pand is afgewerkt met prachtige materialen die stuk voor stuk de industriĂ«le uitstraling  van het pand benadrukken. Hierdoor is de liefde voor deze loft goed zichtbaar.


De keuken is stoer, open en gemaakt van RVS. De keuken heeft verbinding met alle kanten van de ruimte. Een tafel van 4,5 meter zal hier straks de show stelen. Geweldig om daar aan te werken met 'de dames van Rusticus Styling". 
De lichtstraat...Onder de fabriek bevinden zich oude kelders. Deze kelders met oude pekelbakken zijn een lust voor het oog. Hier hebben wij al eerder foto's gemaakt voor onze shop. Deze ruimten worden in overleg met de eigenaren gebruikt voor exposities en eventueel andere evenementen. 
Vrijheid BlijheidBovenste foto's: Fotocredit verkoopmakelaar Redres de erfgoedexpertEn hier de trotse Marieke in een omgeving die haar past als een jas. De stijl, de stoere en rauwe elementen die samenkomen en waar zij straks de finishing touch aan geeft met haar persoonlijke spullen.
Alles in dit pand is prachtig en met oog voor detail afgewerkt. Dit zie je ook terug in de badkamer. Wat een fantastische ruimte is dit!

*Sereniteit
*Stoer
*Sober


Onze stagiaire Noortje focust zich nu op de Sketch up en de inrichting van de loft van Marieke. Op de foto hierboven alvast een voorproefje. Super leuk om te zien hoe ze dit al heeft vorm gegeven. 

In het volgende blog wordt er ingegaan op de inrichting en stijl die Marieke in haar woning wil doorvoeren. 

Wordt vervolgd...

Zoek je zelf nog wat inspiratie, check onze SHOP en site...

Liefs Myrle en Marieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten