woensdag 28 december 2016

DE KLUS IS GEKLAARD #MR STYLING


Onze laatste twee styling klussen van het jaar 2016!!! Trots zijn wij op het resultaat bij beide woonhuizen. Altijd weer een uitdaging om samen met de bewoners tot een persoonlijk en verbluffend resultaat te komen. 


Deze foto's van een prachtig woonhuis in Mijnsheerenland. Hier in de hal mooie vintage items toegevoegd op verzoek van de bewoners. Marieke en ik gaan dan op pad voor hun en treffen altijd weer iets unieks aan. Zo ook deze ijzeren kast op wielen voor het opbergen van schoenen en dergelijke en de oude verweerde stoelen, handig om op te zitten tijdens het aantrekken van de schoenen. Groen voor de jongen des huizes en roze voor het meisje, hoe leuk!


Met wat spullen, zoals deze kisten, van de bewoners zelf en de rotan tafel en manden van ons uit de shop, hebben we hier een mooie groene planten hoek gecreeerd.


Voor een persoonlijk tintje "eigen" foto's aan de wand. Door ons afgedrukt op forex. De bank bij de tafel in een mooie groen tint geverfd en zo is het gezellig tafelen in deze hoek. De stoelen aan de eettafel zijn ook vernieuwd. Stoer en van ijzer, past perfect bij het huis.


Barkrukken aan de keuken geplaatst, wat direct uitnodigt om heerlijk tijdens het koken aan te schuiven en te kletsen of even achter de laptop nog wat te werken.


Deze hoek is toch wel onze favoriet. Wat ontzettend gezellig en knus is dit geworden. De muren zijn in een mooie zachte groentint geverfd en de wand waar de plank voor de kinderen hangt is geverfd met schoolbordverf. Deze hebben we in dezelfde kleur laten mengen als de "gewone" groene verf op de wand. 

De kast is ontworpen door Marieke en door Mark, mijn handige man, gemaakt en geplaatst. Deze hebben we gebeitst in een donker grijze kleur, zodat het een stoer uiterlijk krijgt.

De hangstoel en de bank met kussens, plaids en schapenvacht zijn door ons gekocht en toegevoegd.

Een huis met allure en lieve bewoners. 

Bovenstaande en de rest van de foto's betreft een andere woning en deze staat in "ons" Zwolle. Hier draaide alles om een "nieuw" begin en eigenheid.

Hier ook weer op verzoek van de klant een muur met persoonlijkheid. Foto's van dierbaren, mooie botanische printen en een tekst die belangrijk is. Kortom zo creeer je een sfeervolle hoek om aan te eten, te knutselen en te kletsen.Wat fijn als muziek een rol speelt in een huis. Daarom deze plek extra aangekleed met een kleur op de wand, een plank aan de muur, met daarop een fantastisch vintage lampje en weer wat leuke foto's. 

Het vloerkleed had de bewoonster zelf nog en hebben wij bij de piano gelegd. zo betrek je de plek meer in de ruimte.

Een mooie grote plant in een rieten mand, geeft dat heerlijke urban jungle gevoel.


Doorkijkje vanuit de zithoek, met hier door ons een prachtig vloerkleed neergelegd. De kleuren matchen geweldig met de rest van de woonkamer!


Het bankje aan de eettafel hebben wij aangeschaft en voorzien van een donkergrijze verf. Deze lekker volgegooid met kussens en een mooi en aaibaar schapenvacht erop gelegd voor extra zitcomfort.

En hoe gaaf zijn de stoelen aan de eettafel. Deze heeft Marieke ook aan haar eettafel thuis staan en hier passen ze uiteraard ook. Mede door hun kleur en rankheid brengen ze eenheid in het geheel.
Een leuk detail is de kast aan de wand. Deze heeft de bewoonster van haar tante gekregen. Zij heeft hem op ons verzoek in dezelfde kleur als de wand geverfd. 

Hierbij veel groen toegevoegd, zowel hangend als staand in de ruimte. Groen in huis verveelt nooit.


Last but not least....onze handyman!!!


Wat een heerlijk gezinshuis, met fijne mensen. Zoveel sfeer en gezelligheid!!

Wij hebben echt genoten van deze twee styling opdrachten. We kunnen ons nu al weer verheugen op wat 2017 voor ons in petto heeft.

Heb je interesse in een metamorfose klik hier

Het jaar 2016 heeft ons veel moois gebracht, we hebben onze shop uitgebreid met mooie nieuwe merken en we hebben genoten van de contacten met mensen in ons vak. Zowel de klanten die ons hun vertrouwen hebben gegeven en de vele creatieve geesten die we hebben mogen ontmoeten en mee hebben kunnen werken.

We wensen iedereen een fantastisch, liefdevol en creatief 2017 toe!

Liefs Myrle en MariekeGeen opmerkingen:

Een reactie posten