zondag 18 december 2016

WOODWATCHES #JORD


Heel erg blij ben ik met mijn nieuwe horloge.
Ik draag eigenlijk elke dag een horloge. Dit is omdat ik dan altijd de tijd bij de hand heb. We hebben een eigen bedrijf, kinderen die naar school gaan en sport hebben waar je ze naar toe moet taxieen , een hond die zijn rondje moet lopen en je eigen afspraken waar je natuurlijk op tijd moet aankomen.
Kortom ik moet de tijd wel bij de hand hebben. Nu zou je zeggen,,, "die zie je toch ook wel op je telefoon,,. "Ja natuurlijk!!  Maar goed omdat ik nogal chaotisch van aard ben ligt deze nogal eens op een plek waarvan ik me niet kan herinneren hem daar te hebben geplaatst. Daarbij is een mooi horloge ook een sieraad aan je pols.


Hoe neem ik een pose aan voor een leuke foto van het Jord horloge?? ;)
( dit is dus geen scene uit een slechte film).. ha ha ha .Onderaan de post vind je een linkje waar je een kortingscoupon kan aanvragen en je dit leuke horloge jezelf of een geliefde cadeau kan doen. Deze horloge's zijn namelijk voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar.
Voor mannen klik hier en voor dames klik hier.


Op deze twee foto's zie het horloge goed uitgelicht, ik draag hier het houten horloge van Jord uit de serie 35 Zebrawood. Ik vind het een heel fijn horloge, ten eerste is het een licht horloge, je voelt bijna niet dat je het draagt. Door het materiaal toch robuust en sterk, daarbij is het minimalistisch en toch ook erg stoer. De combinatie van het hout en de marine kleur blauw vind ik persoonlijk erg mooi!
Wat ik zelf ook het gave vind aan het horloge is het van mooi duurzaam hout is gemaakt en bij elke sierraad en outfit past.
Klik hier als je meer informatie wil over het horloge.


Het leuke is dat ik jullie via Woodwatches een kortingscoupon mag aanbieden, deze krijg je via je email opgestuurd en zo kan je met een leuke korting zelf een gaaf horloge uitzoeken.
Dan krijg je dit horloge ook nog eens in een heel mooi pakketje opgestuurd zoals de foto hieronder, waarin je horloge op een veilige manier kan opbergen.
Klik hier voor de link.
Veel shopplezier!!
Liefs Marieke en Myrle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten